Ref: https://monicarikic.com

Artista dels mitjans i la tecnologia MÓNICA RIKIC Premi Nacional 2021

«L’artista electrònica Mónica Rikić ha rebut el Premi Nacional de Cultura 2021 per l’excel·lència i innovació en els seus projectes tecnoartístics.»

Llegeix la notícia completa aquí:
Ref. https://labonne.org/monica-rikic-guanya-el-premi-nacional-de-cultura-2021/

«La artista electrónica Mónica Rikic ha recibido el Premio Nacional de Cultura 2021 pero la excelencia e innovación en sus proyectos tecno- artísticos»

«Electronic artist Mónica Rikić has received the National Culture Award 2021 for the excellence and innovation in her techno-artistic projects.»

Ref: web de artista https://monicarikic.com

MÓNICA RIKIC. Artista de nous mitjans i creative coder. La seva pràctica en la codificació, l’electrònica i els objectes no digitals està orientada a crear projectes interactius sovint considerats jocs experimentals, que pretenen anar més enllà del joc.Investiga també l’impacte social de la tecnologia, la coexistència home-màquina i la reapropiació de sistemes i aparells tecnològics, tot manipulant-los i repensant-los a través de l’art. Des de la perspectiva pedagògica fins l’experimentació sociològica, proposa noves maneres de pensar i interactuar amb l’entorn digital que ens envolta.

https://www.instituthumanitats.org/ca